Camping Jamboree is de ideale onthaaster aan zee.

Uitgebreide voorzieningen en ontspanningsmogelijkheden

Heerlijk eten en drinken in onze bar en bistro

Welkom bij Camping Jamboree en Park Jamboree II

Daarbij willen wij even profiteren om iets persoonlijks over Camping Jamboree te vertellen.

Op ons terrein is iedereen welkom met een hart voor kamperen, zowel jong als oud. Wij bieden je een gezellige campingsfeer, waar je een relaxte vakantie met vrienden, je familie en kinderen of gewoon alleen kan komen opdoen. Bij ons is onthaasten mogelijk!

Wij doen er alles aan om het u zo aangenaam te maken. Op de receptie staat ons team en ik, Jessy, klaar om jou bij te staan bij al je vragen omtrent je verblijf op de camping, over Blankenberge en omstreken.

Vooral rust, orde, netheid, respect en veiligheid is het goed gastheerschap. Dit zijn de waarden en normen die Luc op zich draagt.

Blankenberge, een pareltje aan de kust, heeft alle ingrediënten voor een perfecte vakantie. Overdag kan je lekker flaneren langs onze boulevard, haven en tal van leuke winkeltjes.
Aan sport- en ontspanningsgelegenheden geen gebrek.
Er is een overdekt zwembad,wellnescentrum, tenniscourts ,bowling en surf club voor alle mogelijke strand- en watersporten op een boogscheut van de camping. Wij zijn in de directe omgeving van de supermarkt, strand en op wandelafstand van het stadscentrum.

                 Kortom alles wat een heerlijke vakantie vraagt.

Luc en Jessyonthaal