Algemeen

Camping Jamboree is de ideale onthaaster aan zee.
Dit hebben we te danken aan onze ideale ligging: op 100 meter van de supermarkt, 200 meter van Sea Life en andere recreatiemogelijkheden , 600 meter van strand ( wandelpad binnendoor) en 700 meter van centrum van Blankenberge.

Iedereen is welkom op Camping Jamboree: rij- en stacaravans, tenten, motorhomekampeer- en stelplaatsen.

Kampeerweide voor tenten tot max. 10m² tentgrootte (indien gewenst electriciteitsvoorziening 16 amp.). Grotere tenten die kleiner zijn dan 20m² kunnen op kampeerplaatsen voor kortkampeerders.

Alle kampeervoorzieningen zijn aanwezig op het terrein:
warme douches, babybad, mindervalide ruimte, vaatwasruimte, wasmachinesen droogtrommel ( werkend met munten), een soepronde en bakkerronde ,Wifi aansluiting voor draadloos internet,...

Tevens verhuren wij jaarplaatsen voor residentiële en tourcaravans met alle voorzieningen: elektriciteit, wateraansluiting, riolering en kabeldistributie.

Basic tot Comfort + Stacaravans te huur met alle voorzienningen. Deze zijn strikt voorbehouden aan families of personen +26 jaar.

Ook onze waaier van ontspanningsmogelijkheden mag er zijn: een speeltuin, petanque-banen, omnisport , ping pongtafels, darts, trampoline, animatie en animator tijdens de zomer, de kinderboerderij of de zaal met speelautomaten. Het Stedelijk zwembad "Noordzeebad" ligt op loopafstand zo een 200 m  van de camping. Deze heeft verwarmd en gezuiverd zeewater ,25m baddiepte 135-365 cm, onderwaterverlichting, kinderbad 56-90 cm, kinderlaguna’s, massagebaden, 37m lange glijbaan en turks stoombad.
Bowling ’Bowl-inn’  op 200 m, Sea-Life op 200 m,Surf eb Beachclub op 600 m,  kortom in de directe nabijheid van alle reacreatieve gelegenheden!
Bovendien is er permanent een bewakingsteam dat zorgt voor uw nachtrust en veiligheid. Kluisjes zijn te huur tijdens Juli en Augustus. Jongeren zijn best welkom op onze camping, er is een aparte kampeerweide (voor tenten tot max 10m² grootte) voorzien waar inderdaad huisregels te volgen zijn uit respect met andere kampeerders.
Wel is het te verstaan dat Camping Jamboree GEEN jongerencamping is. 

Wij verhuren geen tenten enkel de kampeerplaats voor eigen meegebracht kampeermiddel.