Blankenberge

Blankenberge heeft alle ingrediënten voor een perfecte vakantie!

Overdag kan je flaneren langs onze boulevard, haven en winkeltjes.

Aan sportgelegenheden geen gebrek, er is een inline-skate park, en je hebt de surfclub voor alle mogelijke strand- en watersporten op een boogscheut van de camping. Wij zijn in de directe omgeving van supermarkt, strand, stad en het uitgebreide uitgaansleven.

Start en eindig je dag met een bezinningsmoment onder de paravang aan de jachthaven. Velen zouden geld geven om in zo een geweldige omgeving van de rust te mogen genieten. Je kan wegdromen of tot inzicht komen bij het bijna geruisloos binnen- en buitenvaren van de zeil- en jachtboten.

Een mijmermoment kan je ook beleven op de Pier. Deze werd onlangs volledig gerestaureerd en brengt je honderden meters in zee. Op een drukke zomerdag is het dé ontmoetingsplaats bij uitstek, dus misschien tik je hier wel een nieuw lief op de kop. Wandelen is ook mogelijk in het natuurreservaat De Fonteintjes en het weidevogelreservaat Uitkerkse Polder.

We hebben nog gratis tips voor liefhebbers van monumenten en bezienswaardigheden. Blankenberge heeft een heel oud stadhuis uit 1680 en een mooi gerestaureerd vissershuisje, het huisje van Majutte in de Breydelstraat. Wie gericht weet te kijken vindt tussen de vakantieappartementen ook heel veel art nouveau huizen. Gratis te ontdekken.

http://www.blankenberge.be

http://www.blankenberge.start.be

http://www.visitsealife.com/blankenberge/

http://www.blankenberge-online.be

http://www.dekust.be//dekust/logies.aspx?id=16478

Onthaal PetanqueHuur caravan KeukenHuur caravan Leef en eethoekHuur caravan KeukenHuur caravan eethoekHuur caravan Badkamer met douche toiletHuur caravan SlaapkamerHuur caravan   2de Slaapkamer ( = plus)Motorhome Kampeerplaats Grote tent 20m²tent <10m²Residentieel kamperenToeristisch kamperenDouches Was en Droog automatenJamboree voor jong en ...Honden toegelatenAnimatrice 2011Ping Pong aan de BistroIedereen is WelkomPitstopVan de Ven CaravansFietsverhuurSergio op bezoekonthaal zomerAnimatie Sumo